WERELDPAARDEN

Welkom in een wereld van paarden!


Gastenboek

Nancy van der Windt
23-04-19 21:53:48
Een half jaar geleden begon ik met wekelijks lessen bij Gert Jan. Ik had net een nieuw paard gekocht en zocht daarbij de juiste begeleiding. Ik wilde serieus trainen en wedstrijden rijden, maar had ook last van spanning en angst bij het rijden. Voor trainers is dat soms een lastige combinatie, want wanneer kan je nu doorpakken en wanneer moet de rem er even op, omdat het te spannend wordt?

Ik heb Gert Jan vanaf het eerste moment leren kennen als een gevoelsmens en een echte paardenman. Zijn grote kracht is dat hij mensen en paarden snel weet te lezen en daar zijn communicatie op aanpast. In de training werkt hij volgens een duidelijk systeem maar levert toch voor elke combinatie maatwerk. Hij combineert verschillende stijlen, van klassiek tot natuurlijk, om zo het beste uit een combinatie te halen.
Wat ik het meest waardeer in Gert Jan is dat hij mij weet te stimuleren om steeds een stapje extra te zetten, zonder dat hij over mijn grenzen gaat. Hij geeft mij het vertrouwen dat ik op de juiste weg ben en het leuke is.. dat zie ik ook eindelijk terug in mijn wedstrijdresultaten!
Melody Brandsen
20-04-19 13:29:49
Nu bijna 2 maanden als pensionklant bij Gert-Jan op stal. Wat een rust en ontspanning straalt mijn paard sinds dien uit. De paarden worden top verzorgt! Naast dat ik een tevreden pensionklant ben, heb ik ook 2 dressuurlessrn bij Gert-Jan gevolgd en er zullen er nog velen volgen. Bij de tweede les al zo’n groot verschil te merken bij mij en mijn paard. Er word heel goed gelet op de combinatie, hoe ben je zelf en hoe is je paard, daar past Gert-Jan zijn lessen op aan. Wil je dat je paard de juiste ontspanning heeft met rijden? Dan raad ik je zeker aan om eens een les bij hem te volgen!
Anneke Beerepoot
18-04-19 20:13:05
Afgelopen zomer is ons paard verhuisd naar Wereldpaarden. Meteen vanaf het begin voelen wij en ons paard er zich thuis! De sfeer is heel prettig, de locatie is uitermate geschikt om met je paard training en ontspanning af te wisselen en de verzorging uitstekend. Wie met zijn paard verantwoord aan de slag wil op welk niveau dan ook, is hier zeker op een uitstekend adres. Je kunt er terecht voor dressuurlessen op hoog niveau, maar ook als je op hele andere vlakken aan het werk wilt met je paard. Gert-Jan heeft een bijzonder goede kijk op wat zowel ruiter als paard nodig hebben om zich verder te kunnen ontwikkelen. Niet alleen zijn de lessen bijzonder leerzaam, maar de vriendelijke en duidelijke wijze van instructie zijn uitermate prettig! Wij zijn er heel erg blij mee en kijken elke week uit naar de les! En wat een vooruitgang hebben we al geboekt!
Laura Laura van Riemsdijk
17-04-19 11:20:10
Al 2 jaar krijgen mijn beide dochters dressuurles van Gert Jan Woutersen. Wat ons vooral aanspreekt is de vriendelijke manier van lesgeven voor zowel ruiter als paard en de variatie in de lessen. Met zijn kennis en ervaring en oog voor detail leren ze de fijne kneepjes van het vak en is er een enorme progressie te zien in beide combinaties. Dank je wel Gert Jan! We hopen nog lang van je leerzame lessen te mogen genieten. Je bent een topinstructeur!!
Charlotte Blom
16-04-19 14:52:53
Na jaren van manege lessen wist ik niet wat mij overkwam toen ik les kreeg van Gerrit-jan.
Het rijden van een volte, overgangen, van hand veranderen. Dat leken mij altijd 'makkelijke' figuren tot dat ik écht correct leerde rijden dankzij zijn lessen.
Hij geeft aandacht aan de basis, de beweging van het paard, recht richten, aanleuning, etc. Hij heeft oog voor de kleinste details en probeert het beste uit de combinatie te halen. Dankzij de les met oortjes kun je je goed concentreren en gemakkelijk communiceren met elkaar. Naast de fijne en leerzame lessen is Gerrit-jan ook gepassioneerd in het runnen van zijn stal. Het welzijn van de paarden staat voorop! Genoeg beweging, genoeg (en het juiste) voer, niet zuinig met stro en noem het maar op. Wereldpaarden is een paradijsje voor ruiter en paard!


E-mailen
Bellen
Map
Info